23-02-06

Hoopje hond ...

Vrouwtje vroeg hoeveel een chihuahua - puppy wel kon wegen. Misschien zijn er nog mensen die zich dat afvragen. Welnu: bij geboorte wogen ze 25 hele grammen. Het was wel een worp van vier. Wat een beesten hé.


19:10 Gepost door Dyke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

*** da's wel heel weinig hé
nog een aangename avond Dyke !!!

Gepost door: Borriquito | 23-02-06

:::: Een goeie avond ik kom nog eens langs om op uw vraag inte gaan ik denk dat het wel kan 25 grammen voor onze cavelier dat we nu hbben hadden we een dwergpoedelke die op de foto in zij mandje en als we er mee thuis kwamen op 6weken woog het 800grammen het stak in de binnenzak van mijn man zijn jas .Nu over iets anders gesproken de zoon van mijn vriendin heeft verleden jaar in september ook een hersenbloeding gehad hij is nu 25 jaar en kan ook nog altijd niets doen de dokters zeggen dat alles ga in orde komen maar dat het van heel lange duur zal zijn. eerlijk gezgd ik zou het niet graag tegenkomen .
verder nog groetjes en het beste voor iedereen Jeske

Gepost door: Jeske | 23-02-06

//// Een heel goed weekend jullie toegewenst het is nu 8 dagen dat ik op den blog zit en ik moet zeggen ik amuseer me echt maar ik wil jullie allemaal eens doen raden,, als ik jullie verklapt dat ik met Nieuwjaar nog niet geïnteresseerd was in een pc, en dat mijn man er op aandrong om ook op de pc mij wat bezig te houden, en zijn pc die langs de kant stond klaar maakte voor mij .En verleden week mij plots zei zou u ook geen blog eens maken u die zo van honden hou, maak er eentje van honden , en dat is het dan . Wie kan die stomme vent toch zijn want deze week heeft hij al op zijn middag eten moeten wachten iets die anders nooit gebeurde .NOG EEN DING U KENT HEM ALLEMAAL.RA RA RA het is ook een blogger. WIE KENT HEM IK MAAK HET ZONDAG BEKENT .

Groetjes Jeske.

Gepost door: Jeske | 24-02-06

De commentaren zijn gesloten.